03 Mayıs 2021

Yolların Sultanı Sultan Mega’yla Konforlu Bir Türkiye Turu!

Yolların Sultanı Sultan Mega’yla Konforlu Bir Türkiye Turu!
Marmara Bölgesi
Kaz Dağları
Çanakkale ve Balıkesir arasında sıralanmış olan bu doğal güzelliği ziyaret etmeyi özellikle yaklaşan yaz aylarında ferah bir seçenek olarak tercih edebilir, bol bol temiz havaya ve doğaya doyabilirsiniz. Gerçi ferahlamak için dağlara ulaşmayı beklemeye gerek yok, Sultan Mega’nın güçlü kliması boğucu sıcaklara karşı hep yanınızda!

İç Anadolu
Odunpazarı (Eskişehir)
Eskişehir’de şehrin ortasından akan Porsuk Çayı’nda adeta Venedik’teymiş gibi gondolla gezebilir, Odunpazarı’nın şirin çarşısını ve tarihi evlerini ziyaret edebilirsiniz. Sultan Mega’nın geriye yatabilen ve yana açılabilen rahat yolcu koltukları, yumuşak kadife kumaşı ve deri kafalıklı yolcu koltuk döşemesiyle gezerken de rahatınızdan taviz vermezsiniz.

Akdeniz Bölgesi
Lavanta Vadisi (Isparta)
Kusursuz fotoğraflar için harika bir konum olan Lavanta Vadisi, ziyaretçilerine müthiş bir görsel şölen sunar. Temmuz sonunda ziyaret ettiğinizde patlayan çiçeklerle birlikte mosmor olan tarlayı görebilir ve temiz lavanta kokusunu içinize çekebilirsiniz. Ferah iç alanı, kesintisiz aydınlatma özelliği, geniş bagaj kapasitesi ve modern tasarımıyla Sultan Mega de ziyaret öncesinde ve sonrasında keyfinize keyif katacaktır.

Karadeniz Bölgesi
Karagöl (Artvin, Şavşat)
Karadeniz’in eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan Karagöl’deki Karagöl Tabiat Parkı’na giderken yollardan çekinmenize hiç gerek yok! Üst seviyede güvenlik sunan Sultan Mega, ABS, ESC fren sistemi, ön ve arka disk frenleri sayesinde güvenli frenleme imkanına sahiptir, bu sayede Karadeniz’in zorlu yollarında bile güvenle seyahat edebilir ve doğal güzelliklerin tadına varabilirsiniz.

Doğu Anadolu Bölgesi
Hazar Gölü (Elâzığ)
Ülkemizin en derin göllerinden biri olan Hazar Gölü’nde bir mola verip onlarca çeşit balık, bitki ve kuş türünü gözlemlemeye ne dersiniz? Üstelik yol boyunca ani hava değişimlerinden de çekinmenize gerek yok hem konforunuzu hem güvenliğinizi önemseyen Sultan Mega yolculuk boyunca sizinle!

Ege Bölgesi
Seferihisar
Yeterince doğal güzelliğe doyduysak ve artık biraz yavaşlamak istiyorsak, sırada ülkemizin ilk yavaş şehri olmak için CSI’ye başvuran Seferhisar var. Seferhisar’da tarihi güzelliklerin keyfini sürerken yavaşlamanın bazen işleri yoluna koymak için ne kadar gerekli olduğunu anlarsınız. Tıpkı Sultan Mega’da bulunan acil fren çarpışma önleyici fren sistemi (AEBS) gibi, bazen hayatın hızla akıp giden temposuna karşı bir dur demek ve biraz yavaşlamak gerekir.

Güneydoğu Anadolu
Zeugma Antik Kenti ve Müzesi (Gaziantep)
Dünyanın en büyük mozaik müzesi ünvanına sahip olan Zeugma’da gezebilir, dünyaca ünlü Çingene Kızı mozaiğini görme şansını yakalayabilir, hatta geziden sonra Gaziantep’in yöresel lezzetleriyle damağınızı şenlendirebilirsiniz. Sizin konforunuzu olduğu kadar sürücüsünün de konforunu düşünen Sultan Mega ile dönüş yolculuğu da herkes için en az ziyaretin kendisi kadar “tatlı” geçecektir.

Peki Neden Sultan Mega?
35+1+1 kişilik yolcu kapasiteli Sultan Mega, yüksek motor gücü ve zengin aksesuarlarıyla dikkat çeker. Sultan Mega, düşük yakıt tüketimi, uzun servis aralıkları ve kolay bulunur yedek parçaları sayesinde düşük işletme maliyeti sunarken aynı zamanda yolcusuna ve sürücüsüne de üst düzey konfor sağlar. Sultan Mega, sahip olduğu teknik donanımla, ekonomik oluşu ve sağladığı konforla uzun yolların sultanıdır.