29 Ağustos 2020

Yol Yardımına İhtiyaç Duyarsanız…

Yol Yardımına İhtiyaç Duyarsanız…
Otobüs ya da kamyon şoförleri gibi her daim trafikte olanlara yol yardımı konusunda her türlü desteği sunan Otokar Müşteri İlişkileri hattının numarasını (444 6857 / 444OTKR) telefon rehberine kaydetmelerini tavsiye ederiz.
 
Kiminin işi için uzun yol yolculukları olmazsa olmazdır. Kimi de yolu çok uzun olmasa da işi gereği tüm gün yollardadır. Özellikle otobüs ya da kamyon şoförleri için geçerli olan bu durum öncelikle her daim trafikte olan aracın bakımlarının tam olmasını gerektiriyor. Buna rağmen aracın herhangi bir kaza ya da arıza nedeniyle yol yardımına ihtiyaç duyduğu zamanlar olabiliyor. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için araç bakımlarını ihmal etmemek için Otokar yetkili servisleriyle iletişim halinde olmanızı ve yol yardımı konusunda size her türlü desteği sunan Otokar Müşteri İlişkileri hattının numarasını (444 6857 / 444OTKR) telefon rehberinize kaydetmenizi tavsiye ederiz.
 
Yol yardımı nedir?
Otokar aracınız için 444 6857 numaralı telefon üzerinden ulaşabileceğiniz yol yardım hizmeti, ülke sınırlarındaki kara yolları kapsamında sunuluyor. Aracın yolda kalması durumunda öncelikle Otokar Müşteri İlişkileri hattı üzerinden ulaşacağınız ilgiliyle bulunduğunuz noktayı detaylı olarak paylaşmanız gerekiyor. Sonrasında aracınız yol yardımına ihtiyaç duyduğunuz noktadan kısa sürede alınıyor, sorununuzun çözümüne odaklanılıyor ve en yakın Otokar yetkili servisine götürülüyor. Son olarak size, yolculuğunuza güvenle ve keyifle devam etmek kalıyor.
 
Hangi durumlarda aramalıyım?
Olası bir kaza durumunda: Çok dikkatli bir sürücü olup dinlemek için gerekli sürelerde düzenli aralıklarla molalar verseniz de trafikte yalnız değilsiniz. Bu nedenle trafikteki diğer sürücüler nedeniyle meydana gelebilecek olası kazalar gerçekleşebilir. Beklenmedik olası bir aksilik halinde yol yardımı desteği talep edebilirsiniz.
 
Arıza halinde: Aracınızın bakımını zamanında ve eksiksiz olarak Otokar yetkili servislerinde yaptırıyorsanız bile trafikte herhangi bir arıza durumuyla karşılaşabilirsiniz. Örneğin elektronik bir aksamı açık unuttuğunuz için akünüzle ya da kontrol etmediğiniz motor yağı bittiği için aracınızın motoruyla ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz. Belki de bildiğiniz halde üstüne düşmediğiniz bir arıza, yolda kalmanıza neden olabilir. Aracınızın yolda arıza vermesi halinde yol yardımı desteği talep edebilirsiniz.
 
Yakıt biterse ya da anahtarınızı kaybederseniz: Kontrollerini yapmadığınız için tam da yol alırken yakıtınız tükendi ve yolda kaldınız. Bu gibi durumlar için yedek yakıtınızın olmaması yolda mahsur kalmanız anlamına geliyor. Mola verdiğiniz yerde dalgınlıkla anahtarınızı kaybetmeniz ve yedek anahtarınızın yanınızda olmaması da yolda kalmanıza neden olabiliri. Bu gibi durumlarda da yol yardımı desteği talep edebilirsiniz. Ancak bu gibi durumların müşteri kaynaklı sorunlar olduğunu göz önünde bulundurarak yol yardım ücreti ödemeniz gerekeceğini bilmelisiniz.
 
Hangi saatlerde hizmet veriyor?
Sürekli müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkan Otokar, 7/24 acil servis hizmetini yurt çapında birçok noktada sunmaya devam ediyor. Otokar Müşteri İlişkilerine istediğiniz an WhatsApp ve Google Play ya da App Store üzerinden Otokar APP’i indirip uygulama üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.
 
https://commercial.otokar.com.tr/satis-sonrasi/yetkili-servisler
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.otokar.customerappOtokar&hl=tr
https://apps.apple.com/tr/app/otokar/id1316927384?l=tr