16 Kasım 2022

Ticaretin güçlü kahramanı her hizmete uyarlanabiliyor

 Ticaretin güçlü kahramanı her hizmete uyarlanabiliyor
Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahramandan alan Otokar Atlas, 2013 yılından bu yana ticaretin yükünü hafifletmeye devam ediyor. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla Otokar Atlas bakın hangi iş kollarında işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor?
 
Birbirinden çok farklı iş kollarında faaliyet gösteren işletmelerin ilk tercihi olan Otokar Atlas’ın bu başarısının sebebi, öncelikle güçlü teknik özellikleri ve tabii her hizmete uyarlanabilir esnek yapısı. Yüksek torklu, güçlü motoruyla en zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşıyan araç, hem konforu hem de üst düzey güvenlik donanımlarıyla kullanıcılarına güvenli seyahat olanağı sunuyor.
 
Lojistik sektöründe tercih ediliyor
Ambar kargo, lojistik sektöründe faaliyet gösteren ve ağırlıklı olarak tekstil ham maddesi taşıyan bir kargo firması da faaliyetlerini Otokar Atlas’tan oluşan filosuyla devam ettiriyor. Sürücülerinin konforunu da ön planda tuttuklarını belirten şirket yetkilileri, çok yüklü torka sahip olan araçların büyük yükle bile akıcı bir şekilde yol tutabildiğini anlatıyor.
 
Her koşulda sürücüler güvende
Sebze meyve tedarikçisi, münferit bir Otokar Atlas kullanıcısı, günde ortalama 500 kilometre civarı bir mesafe kat etmesine karşın araçta hiçbir sıkıntı yaşamadığını, özellikle rampalarda hiçbir zaman performans düşüklüğü ile karşılaşmadığını belirtiyor. Havalı fren sistemi sayesinde uzun yolda veya zorlu hava şartlarında her zaman sürücünün kendini güvende hissettiğini söylüyor.
 
Atık yönetiminde ekonomisiyle öne çıkıyor
Otokar Atlas’ın geniş bir yelpazede hizmet verdiği iş kollarından biri de atık yönetimi, yani atıkların toplanması, taşınması ve depolanması. Kent temizliği ve katı atık yönetimi konusunda faaliyet gösteren bir firmanın yetkilileri ise Otokar Atlas’ın ekonomikliğine dikkat çekiyorlar.
 
Belediyelerin de tercihi
Otokar Atlas’ı yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi sebebiyle tercih eden diğer bir kullanıcı kitlesi ise belediyeler… Deniz ve kıyı hizmetlerinde kullanılan damperli araçlardan itfaiye araçlarına ya da çöp kamyonlarına, Otokar Atlas belediyelerin de gözdesi.