19 Şubat 2024

Otokar'dan ESHOT'a 12 adet KENT LF teslimatı

Otokar'dan ESHOT'a 12 adet KENT LF teslimatı
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. 2019'dan günümüze yürüttüğü toplu ulaşım ağı dönüşümüyle İzmirlilere güvenli, konforlu, engelsiz, çevreci ve ekonomik toplu ulaşım alt yapısı kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, filosunu Otokar KENT LF ile güçlendirdi. Genişleyen yerleşim birimlerinin artan ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak 12 KENT LF törenle hizmete başladı.
 
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, teslimatta hız kesmiyor. 6 metreden 21 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüsleri ile dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli bir seyahat imkânı sunan Otokar, yeni teslimatını İzmir'e gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT Genel Müdürlüğü'nün araç filosuna kattığı 12 adet KENT LF, Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle hizmete başladı.
 
Otokar Kent LF otobüslerinin teslimat töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, yetkililer, Otokar Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Ticari Araçlar Yurt İçi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ömer Selçuk Ceylan, Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, Ticari Araçlar İzmir Bölge Servis Yöneticisi Nuri Vural, satışı gerçekleştiren Otokar Bayi Atalay Otomotiv’in sahipleri İsmet Atalay,  Ali Rıza Atalay ve İzmirlilerin katılımı ile gerçekleşti.
 
MODERN ŞEHİRLERİN VAZGEÇİLMEZİ: OTOKAR KENT LF
İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforuyla ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de taşımacılara maliyet etkin çözüm sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sağlayan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.