02 Mart 2022

Otokar, yenilenen mobil uygulamasıyla kolaylık ve kazancı bir arada sunacak

Otokar, yenilenen mobil uygulamasıyla  kolaylık ve kazancı bir arada sunacak
Ticari araç sahipleri için 4 yıl önce geliştirdiği mobil uygulama ile kullanıcıların hem hayatını kolaylaştıran hem de her daim kazandıran Otokar, müşterilerinin talepleriyle geliştirdiği uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Türkiye'nin öncü otomotiv şirketi, akıllı mobil uygulaması ile onlarca işlemi parmak ucuna taşıyıp, ticari araç sahiplerinin vazgeçilmezi olmaya devam edecek.  
 
Koç topluluğu şirketlerinden Otokar, dijital dönüşüm stratejisi kapsamında sektördeki öncü işlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Müşteri Hizmetlerini kusursuzlaştırma programı kapsamında 2018 yılında ticari araç müşterilerine yönelik akıllı asistan mobil uygulamasını kullanıma sunan Otokar, yenilikte hız kesmiyor. Ticari araç sahiplerinin araçlarından maksimum verim almalarını sağlamak için geliştirilen uygulama, müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilerek yenilendi. İlk sürümü ile 10’dan fazla işlemi cep telefonu ekranından parmak ucuna taşıyan şirket, akıllı asistana 6 başlıkta yeni yetenekler kazandırdı. Servis ve bayilerin iş süreçlerini kusursuzlaştırarak hızlandıran uygulama, sahip olduğu yeni özelliklerle araçların ömrünü uzatmayı, yakıt ekonomisi sağlamayı ve işletme giderlerini azaltmayı hedefliyor.
 
KULLANDIKÇA KAZANDIRACAK
Ticari araç sahipleri Otokar'ın mobil asistanı ile her daim kazanacak. Mobil uygulama üzerinden bayi ve servis randevularını oluşturan araç sahipleri, genişletilen dijital eğitim videolarını izleyerek, anketlere katılarak ya da kilometre başta olmak üzere araç bilgilerini güncelleyerek OtokarPara kazanacak. Akıllı asistan kullanıcıları yeterli OtokarPara'ya sahip olduklarında "Sanal Market"te yer alan ürünleri satın alabilecek.  
 
Araç şase numaralarıyla uygulamayı kullanabilen ticari araç sahipleri, yenilenen bildirim özelliğiyle birçok özelliğe kavuşacak. Yeni içerik yüklemelerini anında kullanıcısına bildiren  uygulama, araç sahibini bakım zamanları yaklaştıkça uyaracak. Tek tuşla garanti başlangıç ve bitiş tarihlerinin yanı sıra periyodik bakım zamanlarının takip edilebildiği uygulama üzerinden bakım randevusu da oluşturulabilecek. Saniyeler içinde randevu oluşturabilecek olan araç sahipleri, yine aynı ekrandan müşteri hizmetleri temsilcisi  ile iletişim kurabilecek.
 
MOBİL EĞİTİM ZENGİNLEŞTİRİLDİ
Yeni uygulama eğitim içerikleriyle de rakipsiz bir konuma ulaştı. Araç tanıtım videolarının yanı sıra kullanıcılardan alınan yönlendirmelerle onlarca teknik konuya yer verilen Otokar mobil uygulama ile kullanıcılar, genel araç tanıtımları, araç özelliklerinin kullanım detayları, ekonomik kullanım tüyoları, arızaların çözümü ve daha bir çok farklı konudaki içeriklere ulaşabilecek. Aktif olarak eğitim videolarını izleyen, belirli eğitimleri tamamlayan ya da aracıyla ilgili randevu gibi işlemleri uygulama üzerinden gerçekleştirip güncel kilometre bilgilerini giren müşteriler, OtokarPara kazanacak.
 
EN GÜNCEL KAMPANYALAR TEK TUŞLA EKRANDA
Müşteri hizmetlerinde yeni bir dönemin kapısını aralayacak olan Otokar'ın yeni mobil uygulaması, kusursuz bir müşteri ilişkileri vadediyor. Kolay kullanıma sahip ara yüzüyle ihtiyaç ve beklentileri parmak ucuna taşıyan uygulama üzerinden güncel kampanyalar da takip edilebilecek. Ticari araç sahipleri kampanya bildirim ekranı altındaki "Beğen" ve "Beni Ara" butonlarına tıkladığında Otokar müşteri ilişkileri temsilcisi en kısa sürede araç sahibi ile iletişime geçerek ilgilendiği kampanyalar hakkında detaylı bilgi paylaşacak. Talep doğrultusunda bayi randevusu da bu sistem üzerinden anlık olarak alınabilecek.
 
Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabilen uygulama üzerinden ticari araç sahipleri görüş,beklenti ve diğer tüm taleplerini "Öneri Ekranı" üzerinden paylaşabilecek. Kullanıcılar ayrıca tüm sorularının yanıtlarına "Sıkça Sorulan Sorular" bölümünden ulaşabilecek. Ticari araç sahipleri ve Otokar akıllı asistan kullanıcıları herhangi bir olumsuz durumda 444 OTKR (444 68 57) numaralı Müşteri Hattından 7 gün 24 saat hizmet alabilecek.