02 Haziran 2021

Otokar'ın merakla beklenen 'Servis Günleri' 14 Haziran’da başlıyor

Otokar'ın merakla beklenen 'Servis Günleri'  14 Haziran’da başlıyor

Türkiye'nin öncü otomotiv üreticisi Otokar’ın ticari araç sahipleri tarafından ilgiyle karşılanan ‘Servis Günleri’ kampanyası yoğun talep üzerine 31 Temmuz’a kadar uzatıldı. 14 Haziran’da başlayan kampanya kapsamında ticari araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıyor.
 
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, satış sonrası hizmetleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye’nin öncü ticari araç üreticisinin her yıl merakla beklenen “Otokar Servis Günleri” kampanyası yoğun istek üzerine 31 Temmuz’a kadar uzatıldı.
 
Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrasında düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyetiyle de her daim kazandıran Otokar’ın, ticari motorlu araçlar için düzenlediği "Otokar Servis Günleri" kampanyası kampanyaya katılan yetkili servislerde 31 Temmuz’a kadar sürecek. Kampanya kapsamında araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak. Kampanyaya katılan tüm Otokar müşterilerine üst düzey sürüş güvenliği için 70 yetkili servis noktasında araç check-up hizmeti ücretsiz olarak yapılacak.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere 444 6 857 numaralı "Otokar Müşteri Hattı"ndan 7 gün 24 saat ulaşılabilecek. Aynı zamanda, kullanıcılar en yakın Otokar servisine www.otokar.com.tr adresinden ve Otokar App üzerinden de erişebilecek.