08 Temmuz 2020

Otokar, Tse Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni Aldı

Otokar, Tse Covid19 Güvenli Üretim Belgesi’ni Aldı
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Covid-19 sürecinin en başından itibaren Arifiye’de 552 bin metrekare alana yayılı fabrikasında hayata geçirdiği güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemeleriyle, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazandı.
 
Otokar, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” için tüm denetimlerini başarı ile tamamladı.  Covid-19 pandemisinin ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren hayata geçirdiği önlemler, çalışanları için her alanda aldığı üst düzey hijyen tedbirleri ve tüm paydaşlarının sağlığını gözeten uygulamalarıyla Otokar, TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı.
 
T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda önlemler alan, iş yeri hekimlerinin yönetiminde Koronavirüs Danışma Merkezi kuran Otokar; üretim alanları, ofisleri, personel soyunma odaları ile yemekhanesinin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçti.