18 Nisan 2022

Otokar Atlas’ı Tercih Etmek İçin 5 Neden

Otokar Atlas’ı Tercih Etmek İçin 5 Neden
Ticaretin vazgeçilmezlerinden olan Atlas, farklı alanlarda kullanımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Sahip olduğu güçlü özellikleri ve her hizmete uyarlanabilir yapısıyla birçok iş kolunun ilk tercihi olmuştur. Otokar Atlas ile siz de konfor ve güvenliği üst seviyeye rahatlıkla taşıyabilirsiniz. İşte teknik özellikleriyle de sizi kendine hayran bırakacak olan Otokar Atlas’ı tercih etmeniz için 5 neden!

Otokar Atlas, Ticaretin Güçlü Kahramanı
Yüksek torklu, güçlü motoru ile Otokar Atlas, en zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımanız için tasarlandı. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla yıllardır ticaretin güçlü kahramanı olarak gösterilen Otokar Atlas, farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yüklerini hafifletmeye devam ediyor.

Otokar Atlas, Her Daim Kazandırır
Konforu ve sürüş güvenliğinin yanı sıra güçlü ve ekonomik motoru ile her daim kazandıran Otokar Atlas, her türlü yol koşulunda en üstün performansı sunan, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile ekonominize her daim katkı sağlayan oldukça güçlü ve güvenilir bir araçtır.

Teknik Özellikleriyle Beklentilerin Ötesinde Bir Model
Otokar Atlas’ın direksiyondan kumandalı dijital göstergesi ile araçla ilgili ayar, seyir ve uyarı bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dijital gösterge panelinden ayrıca sürüş güvenliği sağlayan ACC (Adaptif Seyir Kontrolü) sistemi ile ilgili anlık yol durumu bilgilerini de takip edebilirsiniz. Otokar Atlas’ta sürücü ön paneli, şık ve modern tasarımı, uyumlu renkleriyle dikkat çekerken, erişimi kolay ergonomik kontrol düğmeleri konforunuzu arttırır.

Güvenli Yolculukların Adresi: Otokar Atlas
Otokar Atlas, hırsızlık ve benzeri durumlara karşı geliştirdiği motor ve elektrik sistemini kilitleyebilen İmmobilizer özelliği, her türlü çalıntı ve gasp durumuna karşı önlem niteliğindedir.

Karanlıkta otomatik yanan far sistemi ve sinyalle devreye giren yardımcı aydınlatmasıyla her koşulda güvenle seyahat edebilirsiniz.

Tam Havalı Fren Sistemi, EBS, Egzoz Freni, LDWS, AEBS, ESC ve ACC özelliklerinin tamamı Otokar Atlas’ta güvenliğiniz için mevcuttur.

Yenilenen Direksiyonuyla Ergonomik Sürüş Keyfi
Yeniden tasarlanan direksiyon modeli ile de kullanıcılarına oldukça ergonomik bir sürüş keyfi sunar. Direksiyon üzerine konumlandırılan kontrol tuşları, yol boyunca dikkat dağıtmayacak şekilde ayarlanmıştır. Bu da yolculuk süresinin oldukça güvenli bir şekilde tamamlanmasında önemli bir rol oynar. Sizlere aynı anda hem rahat hem de güvenilir bir sürüş deneyimi sunan Otokar Atlas ile uzun ve engebeli yolları siz de artık daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Sunduğu tüm özelliklerin yanı sıra sağlam gövdesiyle hemen hemen her alanda rahatlıkla kullanılabilen Otokar Atlas hizmetinizde.