02 Mart 2022

Otokar APP Yenilendi!

Otokar APP Yenilendi!

Ticari araç sahiplerine özel olarak piyasaya sürülen Otokar APP müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Aracınızın bakım dönemlerini ve güncel bilgilerini takip edebilmenin yanı sıra en yakın bayi veya servisi tek tuşla öğrenebilmenizi sağlayan uygulama, aracınızın ömrünü uzatacak eğitimler de sunuyor. Ayrıca II. faz ile gelen yeniliklerden biri olan OtokarPara özelliği sayesinde uygulamayı kullanırken kazanabilir ve biriktirdiğiniz OtokarParalar ile uygulama içerisinde yer alan marketten beğendiğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.

Otokar APP Nedir, Ne İşe Yarar?

Müşteri memnuniyetine her zaman öncelik veren Otokar, sunduğu özel mobil uygulama ile asla yalnız bırakmıyor. Aracını daha iyi tanımak isteyenlerden garanti süresini takip etme ihtiyacı duyanlara kadar geniş bir kitleye hitap eden uygulama ile her şeye tek tıkla erişebilirsiniz.
Otokar APP ile ticari araç sahipleri, kendilerine özel hazırlanan eğitim videolarıyla araçlarını daha uzun ömürlü ve verimli kullanabilme imkanına sahip oluyor. Eğitim videoları içerisinde yer alan teknik konular sayesinde olası arıza ve hasarlar da minimuma indirilebiliyor. Ayrıca ihtiyaç duyan kullanıcılar için Otokar Destek Hattı ve Otokar WhatsApp Hattı’na uygulama içerisinden erişim olanağı da tanınıyor.
Söz konusu özellikleri ile Otokarlılara dijital destek veren Otokar APP şimdi yeni yayına alınan özellikleriyle üstün hizmet sunmaya devam ediyor.

Otokar APP Kazandırıyor!

Otokar APP’in sunduğu yeniliklerin en mutlu edeni olarak OtokarPara özelliği dikkat çekiyor. Mobil uygulama artık kullanıcılarına para kazandırarak “Market” kısmında harcama imkânı tanıyor. Uygulamaya yeni eklenen OtokarPara özelliği ile kullanıcılar oluşturdukları bayi-servis randevularının haricinde izledikleri eğitim videolarından da para kazanabiliyor. Üstelik uygulama içerisinde yer alan marketten OtokarPara’lar kolaylıkla harcanabiliyor.

İşte Otokar APP II. Faz ile Gelen Tüm Yenilikler…

  • Artık eğitim videolarına bir yenisi eklendiğinde bildirimlerinizi açarak hemen haberdar olabilirsiniz.
  • Bildirimler/Anketler kısmı aracılığıyla bütün yenilikleri takip edebilirsiniz.
  • Aracınızın bakım zamanı yaklaştığında gelen bildirim aracılığı ile bakım randevunuzu kolaylıkla alabilirsiniz.
  • Bakım randevusu sonunda fatura kesildiği an OtokarPara kazanabilirsiniz.
  • Kilometre girişi ekranı aracılığıyla ayda 1 kez bilgilerinizi güncelleyerek OtokarPara biriktirebilirsiniz.
  • Eğitim videolarını izleyerek OtokarPara bakiyenizi artırabilirsiniz.
  • Yeterli bakiyeye sahip olduğunuzda aktif olan “Satın Al” seçeneği ile market bölümünde yer alan promosyonlardan faydalanabilirsiniz.
  • Sipariş vermek istediğiniz ürüne formu doldurarak hemen sahip olabilirsiniz.
  • Kampanya detayında yer alan “Beğen” butonuna basarak “Beni Ara” butonunu aktifleştirebilir, daha sonra “Beni Ara” butonunu kullanarak satış veya bayi temsilcimizin en kısa sürede size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • “Öneri Ekranı” aracılığı ile öneri ve taleplerinizi bize bildirerek sizlere daha iyi hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz.
  • “Sıkça Sorulan Sorular” bölümünde yer alan bilgiler sayesinde aradığınız cevaplara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Ticari araç sahiplerini asla yarı yolda bırakmayan Otokar ile araç yolculuğunuza devam etmek için siz de hemen uygulamayı indirerek araç şasi numaranız ile kayıt olabilirsiniz! Otokar APP’i Google Play ya da App Store üzerinden indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.otokar.customerappOtokar&hl=tr
https://apps.apple.com/tr/app/otokar/id1316927384?l=tr